bgen

"Зелени Балкани"

Зелени БалканиЗелени Балкани са водеща организация в сферата на опазването на дивата природа и редки животински видове в България. Организацията е създадена през 1988г. и е най-старата българска природозащитна неправителствена организация (НПО). За своята над 20 годишна история Зелени Балкани спечелиха признанието на международни и местни институции, авторитети и спонсори, като желан партньор и високо уважавана и компетентна организация. Това се доказва от публичната увереност в организацията и нейните почти 4500 членове от България и чужбина. Благодарение на стотиците доброволци и експерти на Зелени Балкани, дружеството постига забележителни резултати в опазването на уникалното българско природно наследство.

 

 

ТОДОР ГЕОРГИЕВ

Тодор Георгиев

 

Eдин от дългогодишните членове-доброволци на Зелени Балкани, мой добър приятел. Може би най-добрият орнитолог (неспециалист), който познавам, както и човек, помогнал за част от снимките тук.

За контакти: e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или facebook: Todor Georgiev

 

 

 

 

Boris-Belchev www.alcedowildlife.com -  Борис Белчев

 

Nikolai-Staikov www.birdsphotographer.com - Николай Стайков

Нагоре
Our website is protected by DMC Firewall!